NOVA WEB!

nova web

A partir d’aquest mes de febrer hem posat en marxa una nova web corporativa, renovada, una eina necessària i immillorable per seguir endavant amb la nostra evolució empresarial cap a un futur ple de nous objectius i reptes. Fa uns mesos que hi estàvem treballant i, malgrat que encara falten alguns detalls per afegir, ja la tenim en funcionament.
Al mateix temps també hem aprofitat per modernitzar la nostra imatge corporativa amb la idea d’oferir una visió clara de les fortaleses actuals de Tècnic Empordà i de la seva orientació en el futur pròxim com un equip altament qualificat, que proporciona serveis basats en una àmplia experiència i coneixement del sector de l’arquitectura tècnica i l’enginyeria de la construcció.

Hem dut a terme la tasca de modernització de la web amb el mateix objectiu de sempre: oferir als nostres clients el millor servei possible. Per això, després d’un gran treball d’autoanàlisi, hem reestructurat i ampliat els continguts perquè es pugui trobar fàcilment tota la informació sobre els nostres projectes i serveis.

Podreu veure com hem canviat l’aspecte general i que ara és més modern, fàcil i ràpid d’usar. La web és responsive (adaptada per a la correcta visualització en dispositius mòbils), d’una sola pàgina, senzilla i minimalista. Hem escollit el disseny d’una sola pàgina (one page website) per poder proporcionar als usuaris una experiència ràpida, simple, eficaç i al mateix temps atractiva.

La pàgina inclou diverses seccions situades en un menú a la pantalla inicial (seccions d’Inici, Empresa, Serveis, Projectes, Equip, Clients, Testimonis, Blog, un Formulari de Contacte i un footer amb dades de contacte i espai per xarxes socials). De moment la web és únicament en català però la idea és desenvolupar immediatament, en una segona fase, la traducció de la web a 3 idiomes (castellà, anglès i francès).

L’usuari pot contactar amb nosaltres a través de la web però també ens hem adaptat als nous sistemes de comunicació amb enllaços als nostres perfils en xarxes socials, que dia a dia ens permeten estar més a prop dels nostres clients. Tenim perfil a Facebook, Twitter, Instagram, Google My Business i canal al Youtube (dirigit a compartir vídeos i continguts interessants). Per descomptat, mantenim ben a la vista el blog, on explicarem les novetats del nostre estudi, així com notícies i articles relacionats amb l’arquitectura i l’enginyeria. Tot plegat permetrà a l’usuari poder estar al corrent de totes les novetats de l’empresa.

Esperem que us agradi, que us sigui més útil i que resulti una bona eina per conèixer-nos millor.Pere Solés Puig

Arquitecte Tècnic i Enginyer de l’Edificació
Soci fundador de Tècnic Empordà Enginyeria de l’Edificació 2004 SLP
Plaça Francesc Macià 8, 1r. 17100 La Bisbal d’Empordà, Girona.
info@tecnicemporda.com / T. 972641904

Tècnic Empordà

Deixa un comentari